LPG Endermologie®

De Endermologie® behandeling is een 100% natuurlijke, non-chirurgische procedure voor de mechanische stimulatie van de huid, en maakt het mogelijk om de cellen opnieuw te activeren. Door de endermologie® behandeling worden zowel de stofwisseling als de bloedcirculatie sterk verbeterd.

De behandeling heeft geen hersteltijd nodig, waardoor direct de dagelijkse activiteiten hervat kunnen worden. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Welke problemen kunnen worden behandeld?

Endermologie® is de meest succesvolle behandeling voor cellulite. Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van het LPG apparaat aangetoond:

 • vet- en vochtophopingen nemen af
 • bindweefselstructuur verbetert
 • de vorming van elastine- en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt

De behandeling werkt ook voor:

 • vastzittende vetophopingen
 • lipoedeem
 • vermoeide benen
 • huidverslapping
 • huidskleur verbeteren
 • rimpeldiepte verminderen
 • dubbele kin verkleinen
 • voor- en nabehandeling van liposuctie

Hoe werkt het?

Voor het lichaam: Endermologie is een niet-invasieve procedure die bewezen is om cellulitis te verminderen. Met behulp van een techniek genaamd Lipomassage of roller massage therapie, worden zuig- en masseerwerking gebruikt om de geharde vetzakken die cellulitis veroorzaken, te elimineren. Dus er zijn geen operaties, incisies, injecties, verdoving of medicijnen betrokken bij de behandeling.

En voor het gezicht: De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent intense maar aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze werkelijke huidfitness reactiveert diep en op een natuurlijke manier de productie vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning – collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) –  voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

Een behandeling met LPG voelt ongeveer hetzelfde aan als een stevige massage. De meeste mensen ervaren het als een prettig gevoel.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Met de Alliance van LPG zijn er al zichtbare resultaten na slechts 3 behandelingen (tussen de 10 en 40 minuten). Gemiddeld zijn er 12 behandelingen nodig voor een goed resultaat. Er wordt begonnen met twee tot 3 behandelingen per week. Afhankelijk van de levensstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden.

Meer informatie over Endermologie® is hier te vinden.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de tijd dat we bezig zijn. Een behandeling van 10 min kost € 20,00 en 40 minuten € 80,00. Er zijn ook pakketten die voordeliger zijn.

Let op! Boek je een vervolgbehandeling? Dan dien je een pakje te dragen tijdens de behandeling, die kun je aanschaffen in de salon. Een pakje voor de behandeling bedraagt eenmalig €30,00. Bij eenmalige vrijblijvende sessie krijg je er een te leen.

Bij de gezichtsbehandeling koop je een setje persoonlijke klepjes voor de behandeling. Deze neem je mee naar iedere behandeling en kosten ook €30,00.

Adviesgesprek en proefbehandeling voor slechts €30.00

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van groot belang dat je voor een intakegesprek langskomt. Tijdens het intakegesprek bekijk ik of endermologie® de juiste behandeling voor je is. Door te luisteren naar je wensen kan ik een passend behandelplan opstellen welke past bij de wensen en doelen. Ook kun je een proefbehandeling ondergaan om erachter te komen hoe een behandeling met Endermologie® werkt.

Om een afspraak in te plannen kan je bellen met 06-42147314 of boeken via onderstaand contactformulier.

Zonder 24 uur van te voren afbellen of niet verschijnen een rekening

Met enige regelmaat komt het voor dat cliënten niet op een gemaakte afspraak komen. Dit is zeer hinderlijk, omdat hierdoor lege plekken in de agenda ontstaan, waar anderen graag gebruik van hadden gemaakt.

Met ingang van 2017 brengen wij kosten in rekening bij cliënten, die zonder af te zeggen niet verschijnen op een afspraak, of die niet binnen 24 uur voor hun afspraak hebben afgebeld.

Dit wegblijftarief bedraagt 50% van de gemaakte afspraak.

Kunt u uw afspraak niet nakomen, bel ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren dat u verhinderd bent!