content image

Klanten aan het woord

Lees of deel hier ervaringen.


Vul uw naam in of anoniem, schrijf uw bevindingen en ervaringen zodat andere mensen een indruk kunnen krijgen van de Salon.

Toets daarna de tekst of cijfers over van het plaatje onder uw bericht in het vlak:

Typ de tekst

 

Bij voorbaat dank,

Sandra de Zeeuw
PureSan

jopi bekker schreef op 14-07-2016:

Hoi Sandra, Heel erg bedankt voor de heerlijk ontspannende schoonheidsbehandeling die je me gisteren gegeven hebt. Nooit geweten dat dat zo fijn zou zijn. Groetjes, Jopi

Bianca schreef op 22-12-2015:

Als je dan op dezelfde locatie zit als schoonheidssalon Puresan dan moet je natuurlijk kijken wat Sandra te bieden heeft. Ik heb gekozen voor de BDR behandeling omdat ik graag echt iets voor mijn huid wilde doen. Ik vond het een beetje spannend, maar Sandra legt goed uit wat ze gaat doen en legt je compleet in de watten. Het viel enorm mee en het resultaat is fantastisch! Ik ben om en kan het echt aanraden.

Joke Kersbergen schreef op 29-09-2015:

Vandaag voor het eerst bij Sandra in de salon geweest en heb gelijk een vervolgafspraak gemaakt, woon zelf in Zeist maar heb het er graag voor over. Dikke 10

Marianne schreef op 15-05-2015:

Al mijn hele leven heb ik een probleemhuid, mede om die reden heb ik verschillende schoonheidsspecialistes bezocht. Sinds enige jaren ben ik onder behandeling bij Sandra. Zij is ver uit de beste schoonheidsspecialiste waar ik ooit ben geweest. Haar behandelingen en producten voelen heel fijn aan en haar massages zijn een feestje. Ze straalt daarnaast een natuurlijke rust uit tijdens de behandeling. Je gaat als herboren naar huis.

Atje Reitsma schreef op 14-04-2015:

Ondanks dat ik te laat was en de salon bijna zou gaan sluiten, werd er toch uitgebreid de tijd voor mij genomen en werd ik warm ontvangen. De salon ziet er erg mooi uit, er hangt een ontspannen sfeer. Ook over mijn wenkbrauwen die geverfd en geëpileerd zijn, ben ik zeer tevreden! Ik kom zeker terug!

Kitty schreef op 17-03-2015:

'T was voor mij letterlijk en figuurlijk een kadootje en ik voel me oprecht verwend. Dank je wel Sandra voor alle uitleg en natuurlijk voor deze heerlijke ervaring.

Liane schreef op 03-03-2015:

Elke keer weer een prettige weldoende ervaring tijdens en na mijn behandelingen... Mooie producten en altijd weer fijne ontvangst. Succes Sandra,

Manuska schreef op 16-02-2015:

Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Sandra heeft net dat beetje extra... het was een heerlijke ervaring..

Brigitte schreef op 03-01-2015:

Ziet er top uit! Mijn complimenten xxx

19-03-2019

Barbara

Ik heb mogen genieten van een luxe gezichtsbehandeling. Echt een aanrader voor iedereen die even een relax momentje voor zichzelf nodig heeft en waarvan de huid wel een oppepper kan gebruiken. Ik heb nog nooit zo'n goede en fijne behandeling gehad. Sandra start met een heerlijke nek/rug massage, zodat je eerst echt even kunt ontspannen. Dan een complete gezichtsbehandeling, waarvan de gezichtsmassage echt fantastisch was! Sandra en Pur San zijn een echte Haagse schat. Ik kom zeker bij je terug!

07-12-2017

Petronel

Op maandag 4 december 2017 heb ik een behandeling bij Pursan ondergaan. Duidelijk is dat Sandra persoonlijke aandacht geeft en net dat beetje extra te bieden heeft. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en geeft op basis daarvan vakkundig advies zonder iets op te dringen. Eén ding is zeker: als je een keer geweest bent, ga je zeker terug. Je komt er als herboren vandaan. De behandeling was een beleving op zichzelf.

14-02-2017

Evelien

Gisteren een heerlijke behandeling gehad en mijn problematische huid straalt weer rust uit. Sandra heeft mij geweldig geholpen met de BDR producten en neemt alle tijd voor het intake gesprek en de behandeling.  Zelfs met eczeemwangen weet zij raad!  Tot de volgende keer!

Schrijf reactie

Beoordeel: