EMSCULPT

EMSCULPT pakt zowel spiermassa als vet aan. Het is een niet invasieve behandeling waarmee door het opbouwen van spieren tegelijkertijd de vetten worden afgebroken.

De behandeling met EMSCULPT is kort maar krachtig en effectief. De EMSCULPT behandeling heeft geen hersteltijd nodig, waardoor direct de dagelijkse activiteiten hervat kunnen worden. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

 

Let op! Wil je de eerste zijn in Den Haag? Vul dan het onderstaand formulier in. En wij zullen contact met je opnemen.

Welke zones kunnen worden behandeld?

EMSCULPT is in te zetten voor de buik, billen, kuiten en armen.  Door de opbouw van de spieren zul je merken dat trainingen in de sportschool beter zijn vol te houden.

De behandeling werkt ook voor diastase:

Tijdens de zwangerschap zullen de spieren in de buik moeten wijken om zo ruimte te maken voor de baby. Het uiteenwijken van de rechte buikspieren op de middellijn van de bindweefsel-peesplaat die de rechte buikspieren met elkaar verbindt noemen ze een diastase. Door de buik intens te trainen met de EMSCULPT  zullen de spieren weer sneller naar elkaar groeien.

FAQ:

Is de behandeling pijnlijk?

  • Nee, het voelt aan als een intense work-out terwijl je ontspannen ligt. Er is geen hersteltijd nodig na de behandeling.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  • 4 behandelingen van 30 minuten binnen een tijdsbestek van 2 weken. 

    Daarna kan je maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. Voor het behouden van optimaal resultaat: minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden.

    Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

 

Hoe snel zie je resultaten?

  • Direct na de behandeling begin je tastbare resultaten te voelen. Zichtbare resultaten worden meestal vanaf 2 tot 4 weken na de laatste sessie gezien. De resultaten blijven gedurende enkele weken na de behandeling verbeteren. Ook zal je merken dat sporten makkerlijker vol te houden is omdat je core sterker geworden is.

 

Hoe lang blijf je het resultaat zien?

  • 6 tot 12 maanden, maar het wordt aanbevolen om de behaalde resultaten bij te houden met een gezonde leefstijl en lichaamsbeweging.

 

Hoe ziet een behandeling eruit?

  • Je ligt op een behandelstoel met handstukken op de zone's die we gaan behandelen. Deze worden op zijn plaats gehouden met elastische banden. Via de handstukken zullen de onderligende spieren door middel van electromagnetische energie intens samentrekken.

 

Kan je kleding aan blijven?

  • Ja dat kan.

Contraindicaties:

Gëimplanteerde elektronische apparaten (zoals een pace maker)

Kunstgewricht in de behandelzone

Zwangerschap

Koperspiraal

BMI hoger dan 26

Buikvet plooi dikker dan 5 cm 

Indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen

Wat zijn de kosten?

Kuur van 4 EMSCULPT behandelingen € 1100

De eerste 20 aanmeldingen (bij voldoende aanmeldingen) krijgen één extra sessie bij de kuur

 

Onderhoudsbehandeling na de kuur € 225 (binnen 3 maanden)

Losse behandeling € 275