Beauty Defect Repair

BDR Behandeling

Beauty Defect Repair ( BDR )

Heeft u last van gebrek aan spankracht en elasticiteit, leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes, te strak aangespannen gelaatspieren, mimiche rimpels, zonbeschadigde huid, ouderdoms- en pigmentvlekken, droge en ruwe huid, vergrote poriën en onzuivere huid, littekentjes/ acne of een zeer gevoelige huid? Probeer dan nu een BDR behandeling.

BDR (Beauty Defect Repair) behandelingsresultaten zijn opzienbarend.  De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen! Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos. 

De behandeling begint met een fruit- en glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen. Door deze microperforatie kunnen de werkzame stoffen van de BDR verzorgingsproducten beter door huid worden opgenomen. Ook geven deze mininaaldjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, een prikkeling aan de huidfuncties zodat de huid zich vernieuwt en wordt gestimuleerd meer collageen aan te maken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van vier tot zes weken geadviseerd.

De behandeling wordt onder andere toegepast bij:

  • gebrek aan spankracht en elasticiteit

  • leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes

  • te strak aangespannen gelaatspieren

  • zonbeschadigde huid

  • ouderdoms- en pigmentvlekken

  • droge en ruwe huid

  • vergrote poriën en onzuivere huid

  • littekentjes/ acne

  • een zeer gevoelige huid

BDR Behandelingen

BDR 15 Minuten Boost

Ontspannende, diepreinigende en exfoliërende behandeling met hydraterende ingrediënten geeft de huid met slechts één effectieve behandeling van 15 minuten een boost!

Geweldig snel met een WOW effect.

Anti-rimpel, anti-vervuiling. anti-straling en anti-UV. 15 minuten €19,90

reiniging met BDR Remove of Remove PH, peeling met Re-action E, serum, hydraterende creme, afsluitende zonverzorging.

BDR Jump Start

Snelle ontspanning en direct zichtbaar effect voor de man of vrouw die weinig tijd heeft en snel resultaat wil hebben.  45 minuten vanaf €55,00

reiniging, fruitzuur peeling, mechanische peeling profipeel, massage met serums, Re-fresh gel mask i.c.m. good vibes mask, afsluitende verzorging en SPF. 

Eventueel los bij te boeken hals gedeelte vanaf €6,00

BDR Stimulation Treatment

De ideale instapbehandeling voor een betere opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Prettig aanvoelende behandeling die de huid voorziet van noodzakelijke intensieve werkstoffen in combinatie met een massage. 80 minuten vanaf €100,00

reiniging, fruitzuur peeling, mechanische peeling micropeel, stimulatie XL massage met serums, Re-fresh gel mask i.c.m. good fibes mask, afsluitende verzorging en SPF.

Zonder 24 uur van te voren afbellen of niet verschijnen een rekening

Met enige regelmaat komt het voor dat cliënten niet op een gemaakte afspraak komen. Dit is zeer hinderlijk, omdat hierdoor lege plekken in de agenda ontstaan, waar anderen graag gebruik van hadden gemaakt.

Met ingang van 2017 brengen wij kosten in rekening bij cliënten, die zonder af te zeggen niet verschijnen op een afspraak, of die niet binnen 24 uur voor hun afspraak hebben afgebeld.

Dit wegblijftarief bedraagt 50% van de gemaakte afspraak.

Kunt u uw afspraak niet nakomen, bel ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren dat u verhinderd bent!