content image

Beauty Defect Repair

content image

BDR Behandeling

Beauty Defect Repair ( BDR )

Heeft u last van gebrek aan spankracht en elasticiteit, leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes, te strak aangespannen gelaatspieren, mimiche rimpels, zonbeschadigde huid, ouderdoms- en pigmentvlekken, droge en ruwe huid, vergrote poriën en onzuivere huid, littekentjes/ acne of een zeer gevoelige huid? Probeer dan nu een BDR behandeling.

BDR (Beauty Defect Repair) behandelingsresultaten zijn opzienbarend.  De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos. 

De behandeling begint met een fruit- en glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen. Door deze microperforatie kunnen de werkzame stoffen van de BDR verzorgingsproducten beter door huid worden opgenomen. Ook geven deze mininaaldjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, een prikkeling aan de huidfuncties zodat de huid zich vernieuwt en wordt gestimuleerd meer collageen aan te maken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van vier tot zes weken geadviseerd.

behandelingen

BDR 15 Minuten Boost

Ontspannende, diepreinigende en exfoliërende behandeling met hydraterende ingrediënten geeft de huid met slechts één effectieve behandeling van 15 minuten een boost!

Geweldig snel met een WOW effect.

Anti-rimpel, anti-vervuiling. anti-straling en anti-UV. 15 minuten €19,90

reiniging met BDR Remove of Remove PH, peeling met Re-action E, serum, hydraterende creme, afsluitende zonverzorging.

 

BDR Jump Start

Snelle ontspanning en direct zichtbaar effect voor de man of vrouw die weinig tijd heeft en snel resultaat wil hebben.  45 minuten vanaf €55,00

reiniging, fruitzuur peeling, mechanische peeling profipeel, massage, serum, Bio-cell mask, good vibes mask, afsluitende verzorging.

BDR Brillant Insights

Een snelle behandeling voor een stralende oogopslag. Aanbevolen voor iedereen met een veeleisend schema die verlangt naar een ontspannen, uitgerust en verfrissend uiterlijk. 30-45 minuten vanaf €35,00

reiniging, fruitzuur peeling, massage, serum, Re-fresh gel mask eyes, afsluitende verzorging.

 

BDR Corrective Treatment

Speciale behandeling voor huidproblemen( acne; littekens; grove poriën en mimische lijntjes). 60 minuten vanaf €65,00

reiniging, intensieve fruitzuur peeling, neutraliseren, mechanische peeling profipeel, massage, serum 2x, Bio-cell mask, afsluitende verzorging.

 

BDR Stimulation Treatment

De ideale instapbehandeling voor een betere opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Prettig aanvoelende behandeling die de huid voorziet van noodzakelijke intensieve werkstoffen in combinatie met een massage. 80 minuten vanaf €100,00

reiniging, fruitzuur peeling, mechanische peeling micropeel, massage, stimulatie, serum 2x, strech lift mask, afsluitende verzorging.

 

BDR Vital Power

Voor de sport- en /of zonliefhebber die de vochtarme huid een vocht boost wil geven. Herstel vanvochtverlies voor een ontspannen, gladde en verfrissende huid. 60 minuten vanaf €65,00

reiniging, intensieve fruitzuur peeling, neutraliseren, mechanische peeling profipeel, massage, serum 2x, Bio-cell mask, goodvibes mask en afsluitende verzorging.

 

BDR Age Control Anti-Wrinkle

Geschikt voor alle huidtypes. Sensationele verjongende resultaten met langdurig effect voor lokalen rimpelzones. Aantoonbare resultaten, die te zien zijn op de foto's van "voor en na de behandeling". 45 minuten €50,00

Reiniging, intensieve fruitzuur peeling, neutraliseren, mechanische peeling micropeel, stimulatie xs, serum 2x, Re-fresh Gel Mask Zone en afsluitende verzorging.

 

 

BDR Power Breaks for Men

De ideale start behandeling voor het verstevigen van de mannenhuid. Een snelle en effectieve behandeling voor een gezonde en goedverzorgde eerste indruk. Aanbevolen voor de vermoeide, energieloze huid die neigt naar kleine rimpeltjes. 45 minuten vanaf €55,00

Reiniging, intensieve fruitzuur peeling, neutraliseren, mechanische peeling micropeel M, massage, stimulatie XL, serum 2x, Re-fresh Gel Mask en afsluitende verzorging.