BDR-Behandeling

content image

Huidverbetering

Beauty Defect Repair (BDR)

BDR (Beauty Defect Repair) behandelingsresultaten zijn opzienbarend.  De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld.

Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen!

Elke behandeling begint met een fruit- en glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt er eventueel de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen.  Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van ongeveer vijf weken geadviseerd.

De behandeling wordt onder andere toegepast bij:

  • gebrek aan spankracht en elasticiteit
  • leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
  • te strak aangespannen gelaatspieren
  • zonbeschadigde huid
  • ouderdoms- en pigmentvlekken
  • droge en ruwe huid
  • vergrote poriën en onzuivere huid
  • littekentjes/ acne
  • een zeer gevoelige huid

BDR Jump Start

Snelle ontspanning en direct zichtbaar effect voor de man of vrouw die weinig tijd heeft en snel resultaat wil hebben. 

Reiniging, fruitzuur peeling, mechanische peeling profipeel, serum i.c.m. massage, masker en Good vibes mask, afsluitende verzorging en SPF.

45 minuten vanaf €55,00

 

BDR Stimulation Treatment

De ideale instapbehandeling voor een betere opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Prettig aanvoelende behandeling die de huid voorziet van noodzakelijke intensieve werkstoffen in combinatie met een massage.

Reiniging, fruitzuur peeling, mechanische peeling micropeel,  stimulatie XL, serum 2x i.c.m. massage, masker en Good vibes mask, afsluitende verzorging en SPF. 

80 minuten vanaf €100,00